Viiden kiekon, kolmen rivin kolikkopelissä on 10 kiinteää voittolinjaa, ja se sijaitsee erämaassa. Kun kolme tai viisi vastaavaa symbolia ilmestyy peräkkäin vasemmalta oikealle, voitat. Se on keskitason tai matalan volatiliteetin peli, jonka oletusarvoinen RTP on 93,34 prosenttia ja joka sisältää jättipottivedon, joka laskee RTP:n 88 prosenttiin, kuten Mega Moolah. Se perustuu edellisen Wowpot Jackpotin voittajaan samannimisessä pelissä. Kirjoitushetkellä palkintopotti oli yli 8 miljoonaa dollaria, ja sen odotetaan nousevan edelleen syyskuussa 2020.
Microgamingin grafiikat ovat nyt tyypillisiä, ja taustana toimii aavikon taustat. Koska ilmaiskierroksia ei ole, pelaaminen on vähemmän nautittavaa kuin muut merkkituotteet. Se tarjoaa maksimipanoksen arvon x500, vaikka onkin kyseenalaista, voitatko paljon pääpelissä. Tämän seurauksena ainoa asia, joka pitää sinut pelissä, on mahdollisuus voittaa suuria jättipottipalkintoja.

Bonanza on peli, jossa on eniten ilmaiskierroksia.

Vuonna 2011 perustettu Big Time Gaming muutti markkinoita vuonna 2016 lanseeraamalla Megaways Mechanicsin, joka on tällä hetkellä saatavilla Red Tiger Gamingissa NetEntin hankinnan ansiosta. Megaways on peliominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat voittaa jopa 117 649 eri tavalla matkalla kohti suuria palkintoja.
Peli ilmestyi verkkoon alun perin vuonna 2016, Megaways-hulluuden huipulla, ja se sisältää pelejä kuten Maze Escape, Divine Fortune, Shining King, The Expendable ja monia muita. Big Time’s Bonanza on edelleen yksi Internetin tunnetuimmista kolikoista. Se on kuuden rullan kolikkopeli, jonka panokset alkavat 0,20 kolikosta jokaisella kierroksella, mutta jos olet onnekas, saatat voittaa jopa 120 000 kolikkoa. Siinä on oletuksena 96 prosentin RTP, ja sitä pidetään korkean volatiliteetin pelinä.

Bonanzan kertoja erottuu joukosta. Sinun pitäisi teoriassa pystyä saamaan loputon määrä ilmaiskierroksia ilmaiskierrosbonuskierroksen aikana. Kun kirjoitat rullille kirjaimia G-O-L-D, saat kaksitoista ilmaispyöräytystä, koska tämä on kaivosteemainen peli. Jokainen peräkkäinen alaspäin sironta lisää peliin viisi uutta osallistujaa. Voit voittaa lisäkierroksia tässä ominaisuudessa, jos keräät kultaharkkoja. Kolmen tahdin jälkeen voit saada viisi lisälyöntiä ja neljän tahdin jälkeen kymmenen kierrosta lisää. Sinun ei tarvitse rajoittaa, kuinka monta kierrosta saat kasinoilla.

Voitto hinnalla millä hyvänsä on Deadwoodin motto.

Huolimatta siitä, että Nolimit City ei ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut kehittäjät, sen kekseliäitä asiantuntijoita ovat auttaneet sen maineen luomisessa. Se perustettiin vuonna 2013, ja se toimii varjossa ja julkaisee pelejä, jotka ovat markkinoiden parhaiden kanssa.

Vuonna 2020 Nolimit julkaisee Deadwoodin, jatko-osan Tombstonelle, joka perustuu länsimaiseen legendaan ja jolla on samanlainen lähtökohta ja nimi kuin Tombstone. Muut kuin historian harrastajat voivat oppia kaupungista katsomalla HBO:n samannimistä televisiosarjaa. Tässä pelissä, jota pelataan ainutlaatuisella ruudukolla 3-4-4-4-3, hiili lentää, kun kuumat kelat pyörivät.

Deadwoodin RTP on jonkin verran alempi kuin alan keskiarvo 96,03 prosenttia, mikä tekee siitä erittäin epävakaa esitys. Bonuskierroksilla jopa 13 950 panoksella, taikuutta tapahtuu neljässä erillisessä ilmaispyöräytystilassa, jotka nostavat tämän kolikkopelin aivan uudelle tasolle. Pelissä käytetään jatkuvaa progressiivista xNudge-tekijää ilman ylärajaa. Gunslingerin kierroksia ei lasketa uudelleen. Se nousee jokaisen xNudgen myötä, mikä voi johtaa suuriin tuloihin.

UUSI AJATUKSIA ERITTÄIN PITKIEN MAKSUAJOJEN

Mikä tahansa pelikokemus sisältää monimutkaisen visuaalisen ja pelattavuuden. Jos näitä elementtejä vaaditaan pelattaessa mobiilipelejä, saatavilla on monia monimutkaisempia genrejä, jotka eivät mahdollista vedonlyöntiä. Voit seurata, missä suurimmat palkinnot ovat ja missä voit pelata niitä, jos pidät online-kolikkopelien pelaamisesta. Ennen kuin rahasi ovat tilillä, sinun pitäisi olla huolissasi sijoituksesi tuotosta. Toki hauskanpito on tärkeää, mutta miksi etsit yllä lueteltujen kaltaisia ​​pelejä, jotka tarjoavat sekä terveyttä että viihdettä?